Cliffs%20and%20Ocean_edited.jpg

Lessen

Pilates

Gebaseerd op de klassieke matserie ontwikkeld door Joseph Pilates. Deze les helpt je om je core- en rugspieren te versterken en te stabiliseren. Met subtiele bewegingen leer je je spieren te versterken, verlengen en te ontspannen.

Core Strength Vinyasa

Fire it up! Deze energieke, dynamische yoga practice is speciaal ontworpen om je core-strength te vergroten. Deze les synchroniseert beweging met adem en integreert bewustwording en alignment, evenals kracht en flexibiliteit. Speels maar uitdagend!

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij fysieke kriya’s, adem, mantra en meditatie centraal staan. Kundalini Yoga harmoniseert het meridiaanstelsel, versterkt de intuïtie, en werkt in op het doorbreken van negatieve patronen en verslavingen. Het versterkt op een krachtige wijze het zenuwstelsel, zodat we beter om kunnen gaan met alles dat op ons af komt in deze tijd. 

Deep Yin

Een uitnodiging tot diepe ontspanning. Yin is een langzame, meditatieve practice die langere houdingen gebruikt om ontspanning en flexibiliteit te stimuleren. In deze heerlijke 90-minuten durende les heb je alle tijd om bij te komen van de waan van de dag. Het is de perfecte practice om uit te rusten, je zenuwstelsel te kalmeren en nieuwe energie op te doen.

Vinyasa Yoga

Een energieke, dynamische practice waarbij beweging met adem wordt gesynchroniseerd in één vloeiende reeks. Deze les stimuleert bewustwording en alignment, kracht en flexibiliteit.

Pilates

Gebaseerd op de klassieke matserie ontwikkeld door Joseph Pilates. Deze les helpt je om je core- en rugspieren te versterken en te stabiliseren. Met subtiele bewegingen leer je je spieren te versterken, verlengen en te ontspannen.

Flamenco op blote voeten

Een energieke dansles waarin ritme en beweging op muziek een full-body experience is. Ervaar de houding, uitstraling, kracht, dynamiek en presentatie die zo kenmerkend is voor deze Spaanse dans en muziek. Maak kennis met de specifieke armbewegingen en het klappen van ritmes. Ontdek en vergroot jouw bewegingsruimte en gevoel van vrijheid. Enige danservaring is fijn, maar zeker geen must.  

Yoga Dance Flow

Een door Vinyasa flow geïnspireerde practice die muziek gebruikt om een ​​speelse en energieke sfeer te creëren. In deze les werk je naar een flow toe en beweeg je als een choreografie op de muziek. Vind het plezier in je practice terwijl je beweging verweeft met muziek en adem!

Yin Yoga

Yin is een langzame, meditatieve practice die diepe stretch-oefeningen gebruikt om ontspanning en flexibiliteit te stimuleren. Poses worden voor langere tijd vastgehouden, tussen de 2-7 minuten. Perfect om het lichaam te ontspannen, je zenuwstelsel te kalmeren en monkey mind te verstillen.

Lunar Flow

Adem en flow jezelf zachtjes richting een bewegende meditatie. Dit is een rustige

Vinyasa-based practice die wordt gecombineerd met de herstellende en rustgevende kwaliteiten van Yin yoga: langere holds voor diepe ontspanning, fysieke en mentale flexibiliteit. 

Kundalini Meditation

Deze meditatieve les staat in het teken van loslaten en opladen tegelijk. Door middel van zachte en ontspannen bewegingen openen we het lichaam voor wat langere meditaties. De meditaties, gebaseerd op Kundalini Yoga, brengen je gedachten en zenuwstelsel tot rust zodat er ruimte ontstaat om te voelen wat er zich in jou afspeelt. We werken met adem, mantra, mudra en focus.

Yin Yang Yoga

Het beste van beide werelden! Deze les combineert een dynamische op Vinyasa gebaseerde reeks (Yang) om de spieren te versterken en het lichaam te verwarmen met langzame, diepe stretch-oefeningen (Yin) om welverdiende ontspanning te brengen, flexibiliteit te stimuleren en je drukke geest te kalmeren.

Contact

Weet u niet zeker welke stijl bij u past?

Neem contact met ons op, we kunnen u helpen erachter te komen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Bedankt voor je inzending!