Sat, 14 May

|

Ebb & Flow Studio

'Dochter van mijn Moeder' | Familieopstellingen met Natasja Aussems (Nederlands/Dutch)

Ervaar de kracht van familieopstellingen. Tijdens deze workshop helpt Natasja Aussems je om door middel van systemisch werk inzichtelijk te maken waar jouw blokkades zitten. Blokkades die soms generaties terug gaan, en die jou ervan weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn.

Registration is closed
See other events
'Dochter van mijn Moeder' | Familieopstellingen met Natasja Aussems (Nederlands/Dutch)

Time & Location

14 May, 12:30 – 17:00 CEST

Ebb & Flow Studio, Maanplein 7e, 2516 CK Den Haag, Netherlands

About the event

In deze workshop gaan we aan de slag met de relatie met je moeder en de vrouwenlijn in jouw familie. De relatie met je moeder is de allereerste in je leven, en die ‘blauwdruk’ heeft veel invloed op de relatie met jezelf en op hoe je later relaties aangaat. Onbewust komt het terug in je werk, je relaties, en je contact met andere vrouwen.

Hoe is jouw relatie met je moeder? Ontvang je warmte en steun van haar? Of loopt het stroef tussen jullie? Wat je bent tegengekomen in de verbinding met je moeder is essentieel voor hoe je de wereld tegemoet treedt. Essentieel om jouw eigen vrouwelijkheid volledig te omarmen in al haar facetten.

Deze workshop helpt je om de verbinding - met je moeder, maar vooral ook met jezelf en je innerlijke kind - in liefde te herstellen. Met systemische opstellingen en oefeningen gaan we onderzoeken hoe je je vrijer èn meer verbonden kunt voelen. We gaan kijken naar liefde, loyaliteit, kracht, en patronen vanuit je vrouwenlijn.

Op deze dag kun je onderzoeken wat jou versterkt vanuit de relatie met je moeder en kun je tegelijkertijd meer zicht krijgen op verstrikkingen in je relatie met haar, om hierin helderheid en heling te vinden voor jouw innerlijke kind.

Tijdens deze workshop doen we systemische opstellingen en oefeningen waarmee ieder voor zichzelf informatie, nieuwe inzichten en inspiratie op kan doen. Alle deelnemers doen mee met de oefeningen.

Daarnaast is er ruimte om een eigen vraag of verlangen in te brengen en een opstelling te doen waarin anderen representant staan. Als je jouw vraag in een opstelling inbrengt, dan onderzoeken we samen wat (onbewust) een rol speelt in jouw relatie met je moeder. De vorm van de opstelling zullen we in het moment aan de hand van de vraag bepalen.

Good to know:

  • Ticketprijs €125,-
  • De deur opent 30 minuten van tevoren. Voel je welkom om even rustig te komen landen met een kopje thee.
  • Deelname is geen garantie dat jouw opstellingsvraag specifiek behandeld wordt. Daar staat tegenover dat wanneer we worden gekozen als representant, vaak één of meerdere aspecten van onze eigen vragen aan bod komt. Je zult merken dat de opstellingen van anderen dezelfde raakvlakken hebben, en zo impact hebben op jouw eigen proces. Hoe dan ook zal deze avond dus bijdragen aan het verkrijgen van inzicht, verwerking en integratie van hetgeen waarvoor je komt.
  • Dit is onderdeel van een terugkerende reeks algemene opstellingensbijeenkomsten, waarbij je volledig vrij bent in het aandragen van een eigen vraag/onderwerp, en thematische bijeenkomsten: bijvoorbeeld met betrekking tot zelfliefde, relaties, moeder-dochter band, of het innemen van jouw plek op de wereld. Hou de evenementen goed in de gaten.
  • Heb je vragen, of wil je gewoon even inchecken of dit echt iets voor jou is? Stuur een mailtje naar hello@ebbflowstudio.nl en we komen zsm bij je terug.

Share this event