Sat, 11 Jun

|

Ebb & Flow Studio

Familieopstellingen met Natasja Aussems (Nederlands/Dutch)

Ervaar de kracht van familieopstellingen. Tijdens deze workshop helpt Natasja Aussems je om door middel van systemisch werk inzichtelijk te maken waar jouw blokkades zitten. Blokkades die soms generaties terug gaan, en die jou ervan weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn.

Familieopstellingen met Natasja Aussems (Nederlands/Dutch)

Time & Location

11 Jun, 12:30 – 16:00 CEST

Ebb & Flow Studio, Maanplein 7e, 2516 CK Den Haag, Netherlands

About the event

Ben jij de verbinding met jezelf kwijt en wil je weer vanuit verbinding met jezelf in verbinding met de ander kunnen treden?

Komt dat wat je had gehoopt of verwacht niet uit en loopt je steeds opnieuw tegen dezelfde problemen aan in je werk, gezondheid, relatie of gezin? Wil je wel anders, maar weet je niet goed hoe het anders kan?

Kom de kracht van opstellingen ervaren in een veilige setting. Tijdens de familieopstellingen workshops bij Ebb & Flow helpt Natasja je om door middel van systemisch werk inzichtelijk te maken waar jouw blokkades zitten. Blokkades die soms generaties terug gaan, en die jou ervan weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn.

Tijdens een opstelling stellen we het familie- of organisatiesysteem van de vraagsteller op. Veel blokkades die we in ons leven ervaren, vinden hun oorsprong in generaties of situaties die vóór ons hebben plaatsgevonden. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorsprong van jouw probleem, wens of verlangen en zetten we vanuit jouw eigen kracht stappen richting de oplossing.

Systemisch werk kan je helpen als je:

 • meer inzicht in je stress- of burn-out klachten wilt krijgen;
 • terugkerende conflicten hebt met je partner, vriend(in) of collega;
 • meer flow en ontspanning in je leven wilt ervaren;
 • de oorsprong van je onzekerheid, angst, boosheid, depressie of paniek wilt achterhalen;
 • fysieke klachten vanuit een psychische invalshoek wilt onderzoeken;
 • in je eigen kracht wilt staan, op jouw plek, persoonlijk leiderschap;
 • voluit wilt leven;
 • vastloopt in je werk of studie;
 • meer in contact wilt staan met je gevoel.

Waarom systemisch werk?

Systemisch werk geeft je inzicht in diepgewortelde (onbewuste) gevoelens, blokkades, wensen en verlangens. Als je op je eigen plek in het systeem staat, sta je in je kracht en stroomt de energie op natuurlijke wijze jouw kant op.

Familieopstellingen in groepsverband

In groepsverband brengt één van de deelnemers zijn of haar vraagstuk in. De overige deelnemers wordt gevraagd als ‘representant’ deel te nemen in de opstelling. De representanten vertellen in de opstelling vaak verrassend veel relevante informatie over het vraagstuk van de inbrenger. Met behulp van Natasja's begeleiding komt de opstelling in beweging. Daarbij vervullen de representanten een belangrijke rol om de hindernissen en dynamieken in het familiesysteem, inzichtelijk te maken en op te lossen. Ook de rol die een representant in de opstelling vervult, zegt vaak iets over zijn of haar persoonlijke situatie, patronen of blokkades. Daardoor biedt de opstelling niet alleen diepgaande inzichten voor degene die een vraag inbrengt, maar ook voor de representanten die deelnemen.

Natasja: 'Ik maak gebruik van familie- en/of organisatieopstellingen. Tijdens een opstelling werken we met representanten die verschillende dynamieken en rollen in jouw systeem vertegenwoordigen. Hierdoor ontvouwen zich verrassende en bruikbare inzichten en worden patronen ontrafeld.'

Good to know:

 • Ticketprijs €88,-
 • De deur opent 30 minuten van tevoren. Voel je welkom om even rustig te komen landen met een kopje thee.
 • Deelname is geen garantie dat jouw opstellingsvraag specifiek behandeld wordt. Daar staat tegenover dat wanneer we worden gekozen als representant, vaak één of meerdere aspecten van onze eigen vragen aan bod komt. Je zult merken dat de opstellingen van anderen dezelfde raakvlakken hebben, en zo impact hebben op jouw eigen proces. Hoe dan ook zal deze avond dus bijdragen aan het verkrijgen van inzicht, verwerking en integratie van hetgeen waarvoor je komt.
 • Dit is onderdeel van een terugkerende reeks algemene opstellingensbijeenkomsten, waarbij je volledig vrij bent in het aandragen van een eigen vraag/onderwerp, en thematische bijeenkomsten: bijvoorbeeld met betrekking tot zelfliefde, relaties, moeder-dochter band, of het innemen van jouw plek op de wereld. Hou de evenementen goed in de gaten!
 • Heb je vragen, of wil je gewoon even inchecken of dit echt iets voor jou is? Stuur een mailtje naar hello@ebbflowstudio.nl en we komen zsm bij je terug.

Share this event