Sat, 19 Feb

|

Ebb & Flow Studio

'Ik Heb Je Lief' | Familieopstellingen met Natasja Aussems (Nederlands/Dutch)

Ervaar de kracht van familieopstellingen. Tijdens deze workshop helpt Natasja Aussems je om door middel van systemisch werk inzichtelijk te maken waar jouw blokkades zitten. Blokkades die soms generaties terug gaan, en die jou ervan weerhouden om de beste versie van jezelf te zijn.

Registration is closed
See other events
'Ik Heb Je Lief' | Familieopstellingen met Natasja Aussems (Nederlands/Dutch)

Time & Location

19 Feb, 12:30 – 17:00 CET

Ebb & Flow Studio, Maanplein 7e, 2516 CK Den Haag, Netherlands

About the event

Ik, jij, wij in (zelf)liefde​

Een verdiepende dag om te spelen, inspireren en onderzoeken rondom het thema liefde. Het wetende veld, de bron, liefde. Systemisch werk is onlosmakelijk verbonden met liefde.

Bijna niets is zo mooi maar ook zo gecompliceerd als ‘de liefde’. Liefdesrelaties, lust, intimiteit, maar ook de relatie met jezelf. Wat betekenen lust en liefde eigenlijk? Hoe kan liefde stromen, als je samen bent maar ook als je single bent? Wat is eigenlijk de invloed en impact van jouw familiesysteem jouw relaties? Heb je eventuele vorige relaties zodanig afgesloten, dat er ruimte is voor een nieuwe relatie?

Of je nu in een relatie zit of nog single bent, deze workshop geeft inzicht om een nieuwe beweging mogelijk te maken. Op een speelse manier gaan we in op het vaak over het hoofd geziene of verkeerd begrepen effect dat jouw familie van oorsprong heeft op:

  • de manier waarop je liefde geeft en ontvangt;
  • hoe je in relaties handelt en omgaat met zelfliefde.

We gebruiken opstellingen om te onderzoeken en inspireren op dit thema zodat helder kan worden wat helpend is op jouw pad naar jouw mooiste leven. In een opstelling wordt met een liefdevolle blik naar de waarheid gekeken - inclusief alle verstrikkingen.

Liefde is niet altijd ‘lief’. Liefde kan confronterend zijn. Soms is het aangeven van een grens liefde. Soms is het liefde om iemand aan zichzelf over te laten. Liefde heeft vele gezichten. De bewegingen van liefde zijn eindeloos. Liefde is echter nooit onverschillig, cynisch of veroordelend en liefde wil geen macht uitoefenen over iemand anders. Liefde laat vrij!

Goed om te weten:

  • Deelname is geen garantie dat jouw opstellingsvraag specifiek behandeld wordt. Daar staat tegenover dat wanneer we worden gekozen als representant, vaak één of meerdere aspecten van onze eigen vragen aan bod komt. Je zult merken dat de opstellingen van anderen dezelfde raakvlakken hebben, en zo impact hebben op jouw eigen proces. Hoe dan ook zal deze avond dus bijdragen aan het verkrijgen van inzicht, verwerking en integratie van hetgeen waarvoor je komt.
  • Dit is onderdeel van een terugkerende reeks algemene opstellingensbijeenkomsten, waarbij je volledig vrij bent in het aandragen van een eigen vraag/onderwerp, en thematische bijeenkomsten: bijvoorbeeld met betrekking tot zelfliefde, relaties, moeder-dochter band, of het innemen van jouw plek op de wereld. Hou de evenementen goed in de gaten!

Share this event