Sun, 01 Aug | Ebb & Flow Studio

Kundalini & Breathwork for Energy & Vitality

Werk aan het thema energie, vitaliteit en opruimen van het onderbewuste d.m.v. Kundalini Yoga technieken zoals kriya (fysieke oefeningen), mantra, mudra & meditatie. Leer praktische tools die je ook thuis toe kan passen.
Registration is Closed
Kundalini & Breathwork for Energy & Vitality

Time & Location

01 Aug, 13:30 – 16:00 CEST
Ebb & Flow Studio, Maanplein 7e, 2516 CK Den Haag, Netherlands

About the Event

𝐊𝐮𝐧𝐝𝐚𝐥𝐢𝐧𝐢 & 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐭𝐡𝐰𝐨𝐫𝐤 𝐟𝐨𝐫 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 & 𝐕𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲 | €33,- 𝘝𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯𝘴 𝘥𝘦 1.5𝘮 𝘢𝘧𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥 𝘮𝘢𝘢𝘵𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘯, 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘵𝘱𝘭𝘦𝘬

Gezonde voeding, stressmanagement, voldoende beweging en slaap zijn essentiële pijlers om ons energiek, vitaal en lekker in ons vel te voelen. Maar soms is dit niet genoeg.

Een gebrek aan energie kan ook worden veroorzaakt door (negatieve) patronen of energetische blokkades in je systeem op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied.

Deze – vaak onbewuste – patronen en blokkades kunnen zorgen voor een energielek waardoor jij je op dagelijkse basis niet energiek voelt.

Het hebben van een negatief zelfbeeld, negatieve gedachten, zelf-sabotage, je veel zorgen maken en jezelf niet goed begrenzen zijn enkele voorbeelden van patronen die voor flinke energielekken kunnen zorgen.

Omdat dit zich vaak onder de oppervlakte afspeelt (95% van ons gedrag is onbewust, automatisch gedrag) heb je vaak niet door dat je in een vicieuze cirkel bent beland en begrijp je niet waar de flow in je leven is gebleven.

𝑯𝒆𝒓𝒌𝒆𝒏𝒃𝒂𝒂𝒓? 𝑱𝒐𝒊𝒏 𝒖𝒔!

𝐖𝐚𝐭 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧?: In deze workshop gaan we door middel van verschillende Kundalini Yoga technieken zoals kriya (fysieke oefeningen), mantra, mudra en meditatie werken aan het thema van energie, vitaliteit en opruimen van het onderbewuste. Je leert simpele tools die je ook thuis toe kan passen voor het op dagelijkse basis managen van je energielevel.

𝐓𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐛𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐚𝐝𝐞𝐦𝐞𝐧 𝐠𝐚 𝐣𝐞 𝐨𝐩 𝐫𝐞𝐢𝐬 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦, 𝐰𝐚𝐚𝐫𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞: - je bewust wordt van blokkades en negatieve overtuigingen en deze los kan laten - verbinding maakt met de energie van je ziel en jouw authentieke pad - ruimte maakt voor het volledig en vrij stromen van de levensenergie - meer zuurstof en Prana opneemt voor revitalisatie tot op celniveau

𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐰𝐢𝐞 𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐭 (𝐧𝐢𝐞𝐭) 𝐠𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐤𝐭?: - Voor de verbonden adem gelden de volgende contra-indicaties: zwangerschap, hart- en vaatziekten, epilepsie, hoge bloeddruk. - Neem contact op wanneer je onder psychiatrische behandeling staat of medicijnen voor psychiatrische aandoeningen (hebt) gebruikt. - Je hebt geen specifieke kennis of ervaring met (Kundalini) yoga, meditatie of verbonden adem nodig om deel te kunnen nemen aan de workshop.

𝐖𝐚𝐭 𝐧𝐞𝐞𝐦 𝐢𝐤 𝐦𝐞𝐞?: - Een yoga mat, een dekentje, flesje water en eventueel een klein kussentje voor onder je hoofd om comfortabel te liggen tijdens het ademen. - Trek makkelijk zittende kleding aan die niet afknelt en waarin je je vrij kan bewegen. - Een open hart, en de bereidheid om je horizon te verbreden en soms uit je comfortzone te stappen!

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞: Investering: €33,- Locatie: Ebb & Flow Studio, Maanplein 7e DH Vragen? Kijk hier eerst eens: https://ebbflowstudio.nl/faq Zit jouw vraag er niet tussen? -> hello@ebbflowstudio.nl

Registration is Closed

Share This Event