Massages

Ontspanningsmassage | Javaanse massage | Shiatsu 

Ebb in order to flow. Sta jezelf toe je terug te trekken en geniet van een welverdiende
behandeling door één van onze specialisten.

Behandelingen alleen op afspraak:
bel +31(0)651245965
Klik hier om een Whatsapp gesprek te starten.
mail: hello@ebbflowstudio.nl

Nieuwe klanten graag van te voren aanmelden via Meld je aan


Ontspanningsmassage | 60min €60 | 90min €85

met Bianca of Josef

Gericht op het verwijderen van blokkages en opgebouwde spanning, laat een ontspanningsmassage je energie weer vrij stromen. Het parasympatisch zenuwstelsel wordt gestimuleerd, je bloedcirculatie komt op gang en je lichaam kan beter met stress omgaan. Lange stroken, tappen, kneden, reflexologie, energetische massagetechnieken: de behandeling wordt aangepast naar wat jij nodig hebt. Een op maat gemaakte behandeling die de harmonie in je systeem terug brengt. Josef maakt gebruik van verschillende technieken, zoals Shiatsu, Makko-Ho, De-Armouring, Reiki en Cranio Sacraal.

Rittenkaart 4 x 60 minuten €220 (€55 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €320 (€80 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking

Indonesische Pidjit Massage | 60min €60 | 90min €85

met Bianca

Pidjit is een traditionele Indonesische deep tissue massage waarbij veel verschillende technieken aan bod komen, geleid door persoonlijke aandacht en intuitie. Het kan energiek zijn, dynamisch en stimulerend, maar kan ook gebruikt worden voor ontspanning en om de balans in het lichaam terug te brengen. De massage wordt aangepast naar de wensen van het individu en is een aangename manier om lichaam, ziel en geest te laten ontspannen. Voor deze massage gebruik ik traditionele Javaanse etherische olie om het lichaam te helpen herstellen.

Rittenkaart 4 x 60 minuten €220 (€55 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €320 (€80 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking

Shiatsu Massage | 60min €65 | 90min €90

met Josef 

Shiatsu, acupressuur of drukpuntmassage is een Japanse vorm van manuele therapie die gebaseerd is op Traditionele Chinese Geneeskunde. Binnen dit systeem wordt uitgegaan van de gedachte dat fysieke en emotionele disbalans het resultaat zijn van een disbalans in de natuurlijke stroming van levensenergie. Shiatsu is bedoeld om deze weer in zijn natuurlijke, harmonieuze staat terug te brengen zodat de energie weer vrij kan stromen. 

Rittenkaart 4 x 60 minuten €240 (€60 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €340 (€85 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking

Cranio Sacrale Ontspanningsbehandeling | 60min €65,- | 90min €90

met Leonie Slond

Cranio sacraal wil zeggen dat de schedel (cranium) en het heiligbeen (sacrum) samen een eenheid vormen met de hersen- en ruggenmergvliezen (dura mater: bindweefsel). In ons hele lichaam zit bindweefsel, dat als een elastisch ‘bodysuit’ alles met elkaar verbindt. Elke zenuw, elk bloedvat, elk orgaan is ermee omgeven. Het bindweefsel beweegt mee tijdens onze bewegingen, van intensief sporten tot simpelweg ademhalen.

Soms ontstaan er verstoringen of blokkades binnen het bindweefsel waardoor het niet meer soepel mee kan bewegen. Daar kunnen allerlei klachten mee gepaard gaan – soms heel concreet, maar vaak ook een onbestemd niet lekker in je vel zitten, vermoeidheid, minder energie, of een vol hoofd.

De cranio sacraal therapeut ziet het lichaam en geest als één geheel met het bindweefsel als verbindend element. Door dit weefsel van de voeten naar de schedel te volgen, wordt gevoeld waar de verstoringen zitten. Met zachte aanrakingen en subtiele bewegingen wordt het zelf-herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voor iedereen die...

  • regelmatig een vermoeiende, onophoudelijke stroom aan gedachten ervaart;
  • spanning voelt in lichaam en hoofd;
  • het lastig vindt om fysieke en mentale rust te vinden;
  • graag meer rust, ruimte, ontspanning en energie wil ervaren!


Rittenkaart 4 x 60 minuten €240 (€60 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €340 (€85 per sessie)
Geldigheid: 6 maanden vanaf eerste boeking