Shiatsu

Shiatsu is een eeuwenoude Japanse geneeskunst en vindt zijn oorsprong in China. Hoewel Shiatsu letterlijk `kunst van druk met vingers` betekent, worden ook andere delen van het lichaam zoals handpalmen, ellebogen, knieën en voeten gebruikt. De druk wordt voornamelijk uitgeoefend op acupunctuurpunten langs de meridianen -- energiebanen waar de vitale levensenergie (Qi) doorheen stroomt.

Shiatsu heeft als doel om lichamelijke, emotionele en geestelijke klachten te verlichten, gezondheid en vitaliteit te bevorderen en het zelfgenezend vermogen van de mens te activeren. Daarom behoort Shiatsu ook tot de effectieve behandelmethodes naast bijvoorbeeld acupunctuur en kruiden in de traditionele Oosterse geneeskunde.

In tegenstelling tot de meeste Westerse behandelmethodes die vaak symptomen bestrijden, benadert Shiatsu de mens als een geheel. Een Shiatsu-behandeling herstelt de Qi-stroming in het lichaam, helpt je de (soms diepliggende) oorzaken van je klachten onder de ogen te zien en werkt zowel preventief als curatief. Hierbij staat je eigen kracht van genezing centraal.

Behandelingen alleen op afspraak:
bel +31(0)651245965
Klik hier om een WhatsApp gesprek te openen.
mail: hello@ebbflowstudio.nl

Nieuwe klanten graag van te voren aanmelden via Registreren

Prijzen

60 min €65 | 90 min €90

4-rittenkaart

Rittenkaart 4 x 60 minuten €240 (€60 per sessie)
Rittenkaart 4 x 90 minuten €320 (€80 per sessie)
Geldigheid: 4 maanden vanaf eerste boeking


Shiatsu | 1hr €65 | 1,5hr €90

met Bas

Bas geeft Shiatsu massages & Do-in Yoga lessen. Met meer dan 3 jaar aan Shiatsu training studeert Bas aan de klassieke Shiatsu school in Den Haag. Zowel zijn lessen als behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de energie en flexibiliteit van het lichaam en geest. En verbeteren de gezondheid, geluk en welzijn.

"Let the energy of your ocean flow."

Shiatsu | 1hr €65 | 1,5hr €90

met Josef 

Josef geeft ontspanningsmassage en Shiatsu massage. Josef heeft de opleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd bij de CSMBK, waar hij onder anderen les van Yoshinori Miyashita kreeg. Josef heeft een ruime ervaring als Shiatsu Therapeut.