Cliffs and Ocean

Energiewerk

Soms zijn weten-dat en praten-over niet genoeg. Deze energetische healing sessies gaan voorbij de oppervlaktelagen rechtstreeks naar het 'subtiele lichaam': je energielichaam. Ze bieden begeleiding en ondersteuning voor iedereen die zich overweldigd, overprikkeld, onderprikkeld, verward, depressief of rusteloos voelt - en op zoek is naar meer rust, helderheid, energie, diepe vreugde en een diepere verbinding met hun kernessentie.

Energie kan stagneren in het lichaam na lichamelijk letsel of emotionele pijn. Deze energetische blokkades kunnen na verloop van tijd allerlei kwaaltjes veroorzaken. Energiewerk heeft tot doel deze blokkades op te heffen en de energiestroom te helpen. Het verbeteren van de stroming van energie in en rond het lichaam kan ontspanning geven, pijn verminderen en fysieke, mentale en emotionele genezing stimuleren.

 

Ons aanbod is gericht op het ondersteunen van jouw fysieke, mentale en spirituele welzijn, om een gevoel van harmonie en balans terug te krijgen. De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd, zodat de studio voor iedereen een ondersteunende en veilige omgeving is.

Overweeg je een sessie maar heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste, dan helpen wij je graag verder! Wil je meer informatie of ben je
 klaar voor het maken van een afspraak?

 

Bel, app of e-mail ons, dan neemt de studio contact met je op:

Ontmoet jouw Gidsen
Rebecca Mourits.jpg

Rebecca Mourits

Soeria van den Wijngaard.png

Soeria van den Wijngaard

aaron-blanco-tejedor-270469-unsplash.jpg

met Rebecca Mourits

Als intuïtieve healer en gediplomeerd energetisch therapeut stemt Rebecca af op je energieveld en nodigt ze universele levensenergie uit om je aangeboren vermogen tot zelfgenezing en evenwicht te ondersteunen. Ze gebruikt hands-on healing, en voelt intuïtief aan welke chakra's (energiepunten in het lichaam) of lichaamsdelen speciale aandacht nodig hebben. Met ruimte voor een gesprek om te delen wat je hart & hoofd  bezighoudt, zodat je weggaat met groter inzicht en de praktische tools die nodig zijn voor transformatie en integratie.

 

Prijs | Sessie van 60 minuten: € 66, -

Intuïtieve energetische healing
Therapeutische/Coaching Energie Sessie
Rock%20Maze_edited.jpg

met Rebecca Mourits

Als gediplomeerd energetisch therapeut met een achtergrond in psychologie, neurowetenschappen, coaching en een verscheidenheid aan energetische genezingsmodaliteiten is Rebecca speciaal uitgerust om de wortels van waar je tegen aan loopt te achterhalen, en die practices te vinden die 'jou helpen jezelf te helpen'. Verwacht praktische oefeningen waarin je interactief aan de slag gaat met, en de potentie ervaart van, energiewerk. 

 

Voorbeelden van wat kan worden aangepakt:

* Psychosomatische integratie van intense / traumatische ervaringen
* Doorbreken van disfunctionele patronen
* Ongedefinieerde gevoelens van depressie, lethargie, angsten, ongerustheid, etc.
* Duidelijkheid en inzicht (persoonlijk / doel / werk / relationeel leven)
* Ancestral / intergenerationeel trauma

Prijs | Sessie van 100 minuten: € 125, -

Image by Natalie Grainger

met Soeria van den Wijngaard of Rebecca Mourits

Reiki bestaat al duizenden jaren, maar ontstond in de jaren 1800 in Japan als een hele specifieke beoefening van energiewerk. Energie kan in het lichaam stagneren na lichamelijk letsel of emotionele pijn. Deze energetische blokkades kunnen na verloop van tijd allerlei kwaaltjes veroorzaken. Energiewerk heeft tot doel deze blokkades op te heffen en de energiestroom te helpen. Het verbeteren van de energiestroom in en rond het lichaam kan ontspanning bevorderen, pijn verminderen en fysieke, mentale en emotionele genezing stimuleren. Reiki-beoefenaars gebruiken hands-on healing die een vooraf bepaalde volgorde volgt. Universele energie wordt via de handpalmen van de beoefenaar naar de cliënt overgebracht om holistisch welzijn te bevorderen.

 

Prijs | Sessie van 60 minuten: € 66, -

Reiki