Cliffs and Ocean

Massages

Voedend en verzorgend voor lichaam en geest. Een regelmatige massage versterkt je immuunsysteem, ontspant je spieren en kalmeert je geest. Boek één van onze ontspannende, revitaliserende of therapeutische behandelingen, gegeven in onze warme behandelruimte.

 

Ons aanbod is gericht op het ondersteunen van jouw fysieke, mentale en spirituele welzijn. De richtlijnen van het RIVM worden nauw gevolgd zodat de studio voor iedereen een ondersteunende en veilige omgeving is.

Overweeg je een massage maar heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste? We helpen je graag verder! Wil je graag meer informatie, of direct een afspraak maken?

 

Bel, app of e-mail ons, dan neemt de studio contact met je op:

Ontmoet jouw Behandelaar
Bi.jpeg

Bianca Dekker

Liselore2.png

Liselore Raan

BasAckerman2.png

Bas Ackermann

LeonieSlond.jpeg

Leonie Slond

Loekie.jpg

Loekie Blaisse

Josef.jpeg

Josef Rebbe

Back Massage

met Bianca Dekker, Josef Rebbe, Liselore Raan of Loekie Blaisse

Er zijn momenten waarop je lichaam wat hulp kan gebruiken om te ontspannen en het parasympatische zenuwstelsel te activeren. Een ontspanningsmassage is een zachte massage met olie, die zowel de geest als het lichaam tot rust brengt. Hierdoor is een betere lymfatische en bloedcirculatie mogelijk en verbetert de stressreactie van het lijf. De behandeling wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften.

 

Prijs
Sessie van 60 minuten: € 65, -
Sessie van 90 minuten: € 90, -

4x sessie van 60 minuten: €240, -

4x sessie van 90 minuten: €340, -

Ontspanningsmassage
Pidjit Massage (Indonesische Deep Tissue)
Shoulder Massage

met Bianca Dekker

Pidjit is een traditionele Indonesische deep tissue massage waarbij diverse massagetechnieken, persoonlijke aandacht en intuïtie betrokken zijn. Het kan krachtig, dynamisch en stimulerend zijn, maar kan ook worden gebruikt voor ontspanning en om het evenwicht in het lichaam te herstellen. De massage wordt afgestemd op de behoeften van het individu en is een prettige manier om lichaam, geest en ziel te ontspannen. Voor deze massage worden traditionele Javaanse etherische oliën gebruikt die het lichaam te helpen verjongen.

Prijs

Sessie van 60 minuten: € 65, -
Sessie van 90 minuten: € 90, -

4x sessie van 60 minuten: €240, -

4x sessie van 90 minuten: €340, -

Deep Tissue Massage
woman%20wearing%20black%20scoop%20neck%2

met Liselore Raan

De Deep Tissue Massage is gericht op de diepere lagen van spieren en bindweefsel. Er wordt vanuit de Vreeling Deep Tissue-techniek gewerkt zonder massageolie. Met langzame strokes wordt er op een rustige manier contact gemaakt met je spieren om diep te kunnen werken zonder pijn of ongemak. Een aantal voordelen van deze massage:

•    Pijn en stijfheid in en tussen de spieren worden verminderd;
•    Werkt tegen stress en burn-outklachten;
•    Kan hoofdpijn verminderen;
•    Helpt vertragend en vergroot het bewustzijn van het lichaam.

Prijs

Sessie van 60 minuten: €65,-
Sessie van 90 minuten: €90,-

4x sessie van 60 minuten: €240, -

4x sessie van 90 minuten: €340, -

Holistische Ontspanningsmassage
christin-hume-505815-unsplash.jpg

met Liselore Raan, Loekie Blaisse of Bianca Dekker

Een Holistische Ontspanningsmassage is een intuïtieve massage, gericht op zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning. Er wordt contact gemaakt met de spieren, maar ook met de energiestroom van je lichaam. De grepen en bewegingen kunnen variëren van zacht tot vrij diep. De ervaring is altijd uniek. Deze massage wordt gegeven met verwarmde olie en een etherische olie die past bij het moment. Het is helend voor lichaam en geest; ontlast en kalmeert het zenuwstelsel; en verbindt de energiestromen in het lichaam.

Prijs

Sessie van 60 minuten: €70,-
Sessie van 90 minuten: €99,-

4x sessie van 60 minuten: €260, -

4x sessie van 90 minuten: €376, -

Zwangerschapsmassage
Image by 🇸🇮 Janko Ferlič

met Bianca Dekker

Een zwangerschap is een bijzondere tijd - en tegelijkertijd een grote belasting voor je lijf. Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte om je aandacht even naar binnen te richten en het kindje in je buik heel bewust te ervaren. Doordat jullie als moeder en kind zowel fysiek als energetisch zo nauw met elkaar verbonden zijn, kan je kindje jouw spanning èn ontspanning heel goed meevoelen. Je trakteert je kindje dus op een heerlijk rustmoment samen met jou. Op een speciale massagetafel met uitsparingen voor buik en borsten kun je ontspannen op je buik liggen en genieten van de zwangerschapsmassage. 

Voordelen: een zwangerschapsmassage vermindert rugklachten, verbetert slaap, werkt vochtafdrijvend, zorgt voor een betere doorbloeding, ontspant lichaam en geest.

Kosten

Sessie van 75 minuten: €80,-