Visie

The world is filled with magic things patiently waiting

for our senses to grow sharper.

- W.B. Yeats


Ebb & Flow is een plek waar individuele wegen elkaar kunnen ontmoeten. Een studio die beantwoordt aan de oproep tot meer inspiratie, ontspanning en verbinding in de stad. Op onze eigen unieke manier bieden we een plek om te ontdekken, transformeren, en bewustzijn te vergroten. We doen dit door zowel dagelijkse lessen als bijzondere workshops en evenementen aan te bieden op gebieden als yoga en meditatie, pilates, dans, kunst en creativiteit, wetenschap en duurzaamheid. We werken samen met de movers, shakers, change makers, dromers en healers van de wereld. Met kunstenaars, levensgenieters, wetenschappers en universiteiten. Met zij die groot dromen, denken en doen - terwijl ze aandacht schenken aan de kleine dingen.

Docenten

Bianca Dekker

Yoga & Pilates

Rebecca Mourits

Yoga & Mediation

Joy von Winckelmann

Yoga

Iraas Korver

Ecstatic flow | DJ

Bas Ackermann

Do-in & Yoga


Holistisch team

Bianca Dekker

Massagetherapeut

Bianca geeft traditionele Indonesische massage ‘Pidjit’, een krachtige, dynamische en stimulerende massage, gericht op ontspanning en stimuleert het zelf genezend vermogen van lichaam en geest. Bianca is tevens een gecertificeerd massage therapeut in Sport,- en Klassieke massage.

Leonie Slond

Cranio Sacraal Behandelaar

Leonie Slond geeft cranio sacrale ontspanningsbehandelingen waarbij ze door middel van intentionele, zachte aanrakingen en subtiele bewegingen het zelf-herstellend vermogen van het lichaam stimuleert. Ze ondersteunt zo jouw eigen fysieke en mentale systeem in het loslaten van spanning en het krijgen van nieuwe energie. Dit helpt je om te herstellen, op te laden, en weer rust in je hoofd en lijf te ervaren.

Yat-Sen Nepomuceno

Therapeut Traditionele Chinese Geneeskunde

Yat-Sen gebruikt een verscheidenheid aan toegepaste therapieën in de Chinese geneeswijze, waaronder Acupunctuur, Tui-Na Massage, Myofasciale decompressie (Cupping), Kruidentherapie en Cosmetische acupunctuur en voeding. Yat-Sen heeft een voltijds vijfjarige studie voor Chinese geneeswijze aan de University of Chinese Medicine in Guangzhou afgerond. Na het behalen van zijn diploma, heeft hij een extra accreditatie periode doorlopen aan het 'First Affiliated Hospital for Chinese Medicine' in Guangzhou. Daarnaast heeft hij in Nederland de twee-jarige opleiding voor Westerse Medische Basiskennis voltooid. Yat-Sen heeft ook verschillende Qigong-stijlen gestudeerd, waaronder 'Baduanjin' 'Yijinjing' en Tai Chi.

Josef Rebbe

Massage & Shiatsu therapeut

Josef geeft ontspanningsmassage en Shiatsu massage. Josef heeft de opleiding tot Shiatsu therapeut gevolgd bij de CSMBK, waar hij onder anderen les van Yoshinori Miyashita kreeg. Josef heeft een ruime ervaring als Shiatsu Therapeut.

Bas Ackermann

Massage & Shiatsu therapeut

Bas geeft Shiatsu massages & Do-in Yoga lessen. Met meer dan 3 jaar aan Shiatsu training studeert Bas aan de klassieke Shiatsu school in Den Haag. Zowel zijn lessen als behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de energie en flexibiliteit van het lichaam en geest. En verbeteren de gezondheid, geluk en welzijn. "Let the energy of your ocean flow."