top of page
Beautiful Nature
Image by Tianshu Liu

Acupunctuur

Tijdelijk niet beschikbaar

Ontdek wat je energie stagneert en pak de oorzaak aan. Traditionele Chinese Geneeskunde (Traditional Chinese Medicine, TCM) is een overkoepelende term voor een breed scala aan geneeskundige praktijken die in China zijn ontwikkeld. Ze zijn gebaseerd op een traditie van meer dan 2000 jaar. TCM omvat o.a. verschillende vormen van kruidengeneeskunde, acupunctuur, cupping, massage (tui na), lichaamsbeweging (qigong) en dieettherapie.

 

Wil je graag een afspraak inplannen, maar komt de beschikbaarheid van onze behandelaars niet overeen met jouw agenda? Mail hello@ebbflowstudio.nl,  bel of sms/whatsapp (+316 105 796 72) om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

0299 copy copy.jpg

met Yat-Sen X. Nepomuceno

Scroll helemaal naar beneden voor informatie over verzekeringen.

Is dit je eerste TCM-behandeling in de studio? Ga dan voor een eerste consult. Samen met Yat-Sen ontdek je precies wat je nodig hebt: wat de onderliggende oorzaken kunnen zijn van de signalen die je lichaam je geeft, wat voor soort behandeling het meest gunstig zou zijn, en of aanvullende Chinese kruiden je misschien zouden kunnen helpen. Als er voldoende tijd is, is bij de intake al je eerste acupunctuurbehandeling inbegrepen.

Prijs

Intake van 45 minuten: €70,-

Traditional Chinese Medicine Intake
1wetcbc5gkj8d9teyvnwgca-copy.jpg
Acupunctuur

with Yat-Sen X. Nepomuceno

Acupunctuur is een oud systeem van complementaire geneeskunde dat mensen al meer dan 2500 jaar gezond houdt. Het omvat het voorzichtig inbrengen van zeer dunne draadvormige naalden op belangrijke punten in het lichaam. Deze punten maken deel uit van de fasciale 'kaart' van het lichaam die onze organen verbindt en werkt als een boodschappersysteem. Het kan de hersenchemie veranderen en interne reacties en hormoonregulaties stimuleren. Gezichtsacupunctuur kan ook dienen als schoonheidsbehandeling om de gezichtsspieren te ontspannen, fijne lijntjes te verminderen, ontstekingen te kalmeren en collageen te stimuleren.

Prijs
Sessie van 45 minuten: €60,-

Sessie van 60 minuten: €70,-

5x sessie van 60 minuten: €325,-

Cupping & Tui Na Massage
cuppingpedro.jpg

with Yat-Sen X. Nepomuceno

Acupunctuur kan gecombineerd worden met cupping of een Tui Na massage. Cupping is een soort alternatieve therapie waarbij cups op de huid worden geplaatst om zuigkracht te creëren. De zuigkracht vergemakkelijkt de genezing door de bloedstroom te vergroten. De afzuiging kan ook helpen de stroom van qi (levenskracht) in het lichaam te vergemakkelijken. Tui Na (uitgesproken als 'tway-nah') is een therapeutische massagetechniek die al meer dan 5000 jaar in China wordt gebruikt. Het is een veilige en effectieve behandeling voor een breed scala aan aandoeningen.​

Prijs
Indien dit gunstig wordt geacht voor jouw behandeling, wordt cupping en/of Tui Na uitgevoerd in combinatie met of in plaats van acupunctuur. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Affiliated with the N.B.C.G.Yi (Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen "Yi") and the RBCZ.

Do you have additional insurance? For your acupuncture session, you can probably have part of the investment returned to you. Check with your insurance using the following codes:
 

AGB code studio: 98104309
AGB code X.P. Nepomuceno: 90107173

Meet your Practitioner
Yat-Sen.webp

Yat-Sen X. Nepomuceno

bottom of page