top of page
Ebb&FLow-16.jpg

Lesaanbod

We bieden verschillende yoga- en pilateslessen aan in onze studio. Tenzij anders vermeld, zijn alle lessen geschikt voor elk niveau. Ook als beginner kun je bij ons terecht: je hebt altijd de mogelijkheid om je practice aan te passen aan je eigen ervaringsniveau en de docenten kunnen je daar opties voor geven.

 

Lees de onderstaande beschrijvingen om erachter te komen welke les het beste bij je zou passen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste les? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn er om je te helpen.

Morning Flow

Maak je lichaam en geest wakker met deze verkwikkende early bird-les. Deze practice begint met zachte stretches en bewegingen om het lichaam op te warmen, en neemt geleidelijk in intensiteit toe. Je vertrekt met meer energie, het vermogen om je beter te concentreren, en dieper te ademen.

Pilates

Gebaseerd op de klassieke matserie ontwikkeld door Joseph Pilates. Deze les helpt je om je core- en rugspieren te versterken en te stabiliseren. Met subtiele bewegingen leer je je spieren te versterken, verlengen en te ontspannen.

Deep Yin

Een uitnodiging tot diepe ontspanning. In deze heerlijke 90-minuten durende Yin les heb je alle tijd om bij te komen van de waan van de dag. Het is de perfecte practice om echt uit te rusten, je zenuwstelsel te kalmeren en nieuwe energie op te doen.

Vinyasa

Een energieke, dynamische practice waarbij beweging met adem wordt gesynchroniseerd in één vloeiende reeks. Deze les stimuleert bewustwording en alignment, kracht en flexibiliteit.

Yin Yang Yoga

Deze les combineert een dynamische op Vinyasa gebaseerde reeks (Yang) om de spieren te versterken en het lichaam te verwarmen met langzame, diepe stretch-oefeningen (Yin) om welverdiende ontspanning te brengen, flexibiliteit te stimuleren en je drukke geest te kalmeren.

Pilates Core Flow

Een bijzondere mix tussen Pilates en yoga die speciaal is ontworpen om je core strength te vergroten. De traditionele Pilates-principes van het trainen van je houding worden gecombineerd met een continue flow van bewegingen. Ontwikkel stabiliteit, kracht, uithoudingsvermogen en lichamelijk bewustzijn.

Yin Yoga

Yin is een langzame, meditatieve practice die diepe stretch-oefeningen gebruikt om ontspanning en flexibiliteit te stimuleren. Poses worden voor langere tijd vastgehouden, tussen de 2-7 minuten. Perfect om het lichaam te ontspannen, je zenuwstelsel te kalmeren en monkey mind te verstillen.

Sunday Evening Flow

Adem en flow jezelf zachtjes richting een bewegende meditatie. Dit is een rustige

Vinyasa-based practice die wordt gecombineerd met de herstellende en rustgevende kwaliteiten van Yin yoga: langere holds voor diepe ontspanning, fysieke en mentale flexibiliteit. 

Gentle Flow

Een zachte op Vinyasa gebaseerde yoga practice met de nadruk op ontspanning en bewustzijn, adem en alignment. Deze les gaat in een iets langzamer tempo dan de gemiddelde Vinyasa-les. Zo biedt het voldoende tijd om tot rust te komen, eventuele spanningen van je af te schudden en vertrouwd te raken met de yogahoudingen.

Contact

Weet je niet zeker welke stijl het beste bij je past? 

Neem contact met ons op, we helpen je graag.

  • Facebook
  • Instagram
Bedankt voor je inzending!
bottom of page