top of page
Beautiful Nature
kristaps-ungurs-dzzlxe67K74-unsplash.jpg

Privéles

Ben je net begonnen met yoga of Pilates? Ben je op zoek naar manieren om je te helpen je practice te verdiepen en je bodymind bewustzijn te vergroten? Of heb je te maken met een specifieke blessure of gezondheidsprobleem?

Ontvang optimale begeleiding om jouw practice te ondersteunen en te ontwikkelen. Privélessen zijn perfect om meer persoonlijke aandacht te krijgen bij het leren werken met blessures en het in balans brengen van lichaam, hart en geest.

Yoga Teacher

Boek jouw privé yoga, Pilates of meditatieles

Locatie: Maanplein 7e, Den Haag

 

Wat de reden ook is, soms is deelnemen aan een groepsles niet de meest ideale optie. Misschien zijn de lessen op het reguliere rooster ingepland op een moment dat het jou niet uitkomt, staat de door jou gewenste practice momenteel niet als vaste les op het rooster, of heb je een specifieke blessure of gezondheidsprobleem waar je dieper op in wilt gaan.

Een één-op-één les is ontworpen om je een practice aan te kunnen bieden die specifiek is aangepast aan jouw behoeften en interesses. Het nodigt je uit om te onderzoeken wat ondersteunend en mogelijk is voor jouw lichaam, en om je meer bewust te worden van zich herhalende (fysieke, mentale of emotionele) patronen die je ongemak, pijn, rusteloosheid of andere uitingen van disbalans kunnen bezorgen. Een privéles is ideaal als je net begint met yoga/pilates, specifieke blessures hebt of je practice wilt verdiepen en verder ontwikkelen.

Prijsoverzicht

1 sessie 60 minuten: €70,- | 1 maand geldig
5 sessies 60 minuten: €3
40,- | 6 maanden geldig
10 sessies 60 minuten: €650,-| 1 jaar geldig

1 sessie 75 minuten: €85,- | 1 maand geldig
5 sessies 75 minuten: €410,-| 6 maanden geldig
10 sessies 75 minuten: €790,-| 1 jaar geldig

1 sessie 90 minuten: €100,- | 1 maand geldig
5 sessies 90 minuten: €475,-| 6 maanden geldig
10 sessies 90 minuten: €900,-| 1 jaar geldig

 

Op verzoek kunnen privélessen worden gedeeld met maximaal drie personen totaal. Ben je met een kleine groep en wil je samen een privéles boeken, laat het ons dan alsjeblieft weten in het boekingsformulier.

Een afspraak maken

Klik op de onderstaande knop om een afspraak aan te vragen door het boekingsformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen op basis van je verzoek.

Een boekingsverzoek dient minimaal 48 uur voor het gewenste tijdstip van de afspraak gemaakt te worden. Dit geeft ons de tijd om de juiste docent voor je te vinden .

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Wees alsjeblieft op tijd: mogelijk moeten we de afspraak annuleren of verzetten als je meer dan 10 minuten te laat bent, als dat betekent dat we de kwaliteit van de les in de resterende tijd niet kunnen garanderen; of er kan een kleine bijkomende fee in rekening worden gebracht om de tijdsinvestering van de docent te compenseren.

bottom of page