Ebb&FLow-16.jpg

Privéles

ONTDEK & UITBREID JE PERSOONLIJKE PRAKTIJK

Ontvang optimale begeleiding om jouw practice te ondersteunen en te ontwikkelen.

Ervaar hoe je je lichaam, hart en mind in balans kunt brengen.

Privé yoga/pilates les

MET EEN VAN ONZE GEWELDIGE DOCENTEN

Maanplein 7e Den Haag / Online

Een privésessie is perfect als je net begint met yoga/Pilates, specifieke blessures hebt, of je beoefening van yoga/Pilates wilt verdiepen en verder wilt ontwikkelen. Een één-op-één les is bedoeld om je een practice te bieden die specifiek is aangepast aan uw behoeften en interesses. Het nodigt je uit om te ontdekken wat goed & wat mogelijk is voor je lichaam; en om je meer bewust te worden van repetitieve gewoontes en patronen die misschien ongemak, pijn of disbalans veroorzaken. Deze één-op-één sessies zijn een geweldig hulpmiddel om te leren navigeren en omgaan met uitdagende aspecten van je leven, of ze nu verband houden met je gezin, relaties, carrière, gezondheid, of stressniveau.

Om ervoor te zorgen dat de studio voor iedereen een veilige en prettige omgeving is, worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Overweeg je een privéles, maar heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste docent of stijl? We helpen je graag verder! Stuur een bericht naar: hello@ebbflowstudio.nl.

Afgestemd op wat jij nodig hebt

Wat de reden ook is, deelname aan een groepsles kan soms een te grote stap zijn. Je kunt zich bijvoorbeeld onzeker voelen over of je mee kunt komen in de les, of een specifieke blessure of gezondheidsprobleem hebben. Misschien staan ​​de groepslessen op een voor jou ongelegen moment ingepland, of oefen je gewoon liever in je eigen tijd en tempo. Een privésessie is afgestemd op jouw precieze behoeften. Het ondersteunt je bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen en ontspanning in je persoonlijke yoga/Pilates practice.

Harmonie en balans

Een privésessie is het perfecte hulpmiddel om de harmonie in je systeem te herstellen: lichaam, hart en mind. Je krijgt een groter bewustzijn van gewoonten en patronen die je mogelijk pijn, rusteloosheid of andere uitingen van onbalans in je lichaam en geest kunnen veroorzaken; en vergeet niet dat dit zijn weerslag kan hebben op je relaties, carrière en algemeen welzijn.


Privé Yoga / Pilates-sessies worden aanbevolen voor mensen die kampen met:

  • Stress, burn-out verschijnselen

  • Blessures

  • Gebrek aan energie

  • Indigestie

  • Emotionele disbalans

  • Slecht postuur

  • Rugpijn

 

Prijzen

Op verzoek kunnen privélessen worden gedeeld met maximaal drie personen. Als je met meer mensen een privéles zou willen hebben, stuur ons dan een berichtje. Het is ook mogelijk om privélessen te volgen in het comfort van je eigen huis. In dat geval wordt een toeslag van €10,- in rekening gebracht als reiskostenvergoeding voor de docent.

1 sessie 60 minuten: € 70, -
5 sessies 60 minuten: € 320, -
10 sessies 60 minuten: € 600, -

1 sessie 90 minuten: € 100, -
5 sessies 90 minuten: € 465, -
10 sessies 90 minuten: € 850, -

Yoga Teacher
Een afspraak maken

Klik op de onderstaande knop om een afspraak aan te vragen met de voorkeuren: yoga of Pilates? 60 of 90 minuten? Welke stijl/wat heb je nodig? We nemen gauw contact met je op om de afspraak te bevestigen op basis van je verzoek.

Een boekingsverzoek dient minimaal 48 uur voor het gewenste tijdstip van de afspraak gemaakt te worden. Hierdoor kunnen wij de juiste docent, healer of therapeut voor jou vinden .

Annuleringsvoorwaarden

Je kunt de afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Wees alsjeblieft op tijd: we zullen de afspraak moeten annuleren als je meer dan 10 minuten te laat bent, omdat we de kwaliteit van de les of behandeling in de resterende tijd niet kunnen garanderen.