top of page
Beautiful Nature
Image by Klemen Vrankar

Kindermassage

Perfect om je kind te helpen het zenuwstelsel te herstellen en te ontspannen. Vooral ondersteunend voor kinderen die te maken hebben met algemene nervositeit en spanning, en voor kinderen die door een intense tijd gaan. Er kan gekozen worden tussen een meer traditionele ontspanningsmassage of een massage volgens de 'schudmethode'.

Wil je graag een afspraak inplannen, maar komt de beschikbaarheid van onze behandelaars niet overeen met jouw agenda? Mail hello@ebbflowstudio.nl,  bel of sms/whatsapp (+316 105 796 72) om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Image by Aron Visuals

met Loekie Blaisse of Bianca Dekker

Onder een sterrenhemel wordt je kind ingepakt in een dekentje en brengt de masseur zachte schuddingen aan volgens de diep ontspannende ‘holistic pulsing method’. Dit is een massagetechniek waarbij het lijf geschud en gestrekt wordt met een schuddingsfrequentie die overeenkomt met de foetale hartfrequentie. Dit brengt de aanwezigheid van het kind zachtjes naar binnen.

 

Het is een aardende behandeling in een veilig donker coconnetje, die zowel voor volwassenen als kinderen heel heilzaam is en je terugbrengt naar je essentie. Indien gewenst kan er een ouder in de behandelruimte bij blijven. Voorafgaand aan de massage wordt er even de tijd genomen om de specifieke wensen te bespreken. Naar wens kun je ook kiezen voor een meer traditionele ontspanningsmassage.

Prijs

45 minuten: €55,-

Kindermassage
Meet your Practitioner
Bi.jpeg

Bianca Dekker

Loekie.jpg

Loekie Blaisse

bottom of page