Image by Joyce McCown

Craniosacraal Therapie

Craniosacraal betekent dat de schedel (cranium) en het sacrum (sacrum) samen een eenheid vormen met de vliezen van de hersenen en het ruggenmerg. Soms zijn er verstoringen of blokkades in het bindweefsel. Hier kunnen allerlei klachten mee gepaard gaan. Soms heel concreet, soms vage gevoelens van onbehagen, vermoeidheid, minder energie of een vol hoofd. Door het bindweefsel van voet tot schedel te volgen, voel je waar stoornissen zitten. Met zachte aanrakingen en subtiele bewegingen stimuleert de craniaal sacraal therapeut vakkundig het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 

Ons aanbod is gericht op het ondersteunen van jouw fysieke, mentale en spirituele welzijn, waardoor je weer een gevoel van harmonie en balans krijgt. De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd, zodat de studio voor iedereen een ondersteunende en veilige omgeving is.

Wil je meer informatie of direct 
een afspraak maken?

 

Bel, whatsapp of e-mail ons, dan neemt de studio contact met je op:

LeonieSlond.jpeg

Leonie Slond

Craniosacraal Therapie

met Leonie Slond

woman%20wearing%20black%20scoop%20neck%2

Energie kan stagneren in het lichaam na lichamelijk letsel of emotionele pijn. Op den duur kunnen deze energetische blokkades allerlei kwaaltjes veroorzaken. Cranialsacraal Therapie heeft als doel deze blokkades op te heffen en de energiestroom te bevorderen. Het verbeteren van de energiestroom in en rond het lichaam kan ontspanning mogelijk maken, pijn verminderen en fysieke, mentale en emotionele genezing stimuleren.

 

Craniosacraal Therapie is voor iedereen die...

* regelmatig een vermoeiende, onophoudelijke stroom van gedachten ervaart;

* spanning voelt in lichaam en hoofd;

* het moeilijk vindt om lichamelijke en geestelijke rust te vinden;

* graag meer rust, (hoofd)ruimte, ontspanning en energie wil ervaren.

Prijs

Sessie van 60 minuten: €65,-
Sessie van 90 minuten: €90,-

4x sessie van 60 minuten: €240,-

4x sessie van 90 minuten: €340,-

Ontmoet jouw Behandelaar