top of page
Image by Jessica Rockowitz

Familieopstellingen

Voel je je niet meer in contact met jezelf? Heb je het gevoel dat je de verbinding met jezelf kwijt bent, en wil je vanuit de verbinding met jezelf weer verbinding kunnen maken met andere mensen?

Komt wat je hoopte of verwachtte niet uit en loop je steeds tegen dezelfde problemen aan in je werk, gezondheid, relatie of gezin?

Wil je verandering, maar weet je niet hoe het anders moet?

Als het antwoord ja is...

Kom dan de kracht van familieopstellingen ervaren in een veilige setting. De dingen die ons ervan weerhouden om de beste versie van onszelf te zijn, gaan soms generaties terug. Natasja helpt je door middel van systemisch werk helder te krijgen waar jouw blokkades zitten.

Tijdens een opstelling zetten we het familiesysteem van de vraagsteller neer. Veel blokkades die we in ons leven ervaren, vinden hun oorsprong in generaties of situaties die voor ons plaatsvonden. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorsprong van je uitdagingen en zetten we vanuit jouw eigen kracht stappen naar de oplossing.


Wil je meer informatie of ben je klaar om mee te doen?

Ga naar de evenementenpagina om te zien of er iets gepland staat, of;

Bel, whatsapp of mail ons en de studio neemt contact met je op:

Ontmoet jouw Gids
Natasja-profiel-foto rond[6460].jpg

Natasja Aussems

Familieopstellingen

Systemisch werk kan je helpen als je:

• meer inzicht willen krijgen in je stress- of burn-outklachten;
• terugkerende conflicten heeft met uw partner, vriend of collega;
• meer flow en ontspanning in je leven wilt ervaren;
• de oorzaak van uw onzekerheid, angst, woede, depressie of paniek wilt achterhalen;
• lichamelijke klachten vanuit psychologisch perspectief willen onderzoeken;
• in je eigen kracht, in je eigen plaats, persoonlijk leiderschap willen staan;
• ten volle willen leven;
• vastloopt in je werk of studie;
• meer in contact willen komen met je gevoelens.


Waarom systemisch werk?

Systemisch werk geeft je inzicht in diepgewortelde (onbewuste) gevoelens, blokkades, wensen en verlangens. Wanneer je op je eigen plek in het systeem staat, sta je in je kracht en stroomt de energie natuurlijk in jouw richting.

Natasja: 'Ik gebruik familie- en/of organisatieopstellingen. Tijdens een opstelling werken we met vertegenwoordigers die verschillende dynamieken en rollen in uw systeem vertegenwoordigen. Daardoor ontvouwen zich verrassende en bruikbare inzichten en worden patronen ontrafeld.'

 

Goed om te weten:

• Deelname is geen garantie dat jouw opstellingsvraag specifiek wordt behandeld. Daar staat tegenover dat wanneer wij als representant in een opstellingen worden gekozen, vaak één of meer aspecten van onze eigen vragen aan de orde komen. Je zult merken dat de opstellingen van anderen dezelfde raakvlakken hebben, en dus impact hebben op jouw eigen proces. Op de één of andere manier zal deze avond bijdragen aan het verkrijgen van inzicht, verwerking en integratie van dat waar jij voor komt.


• De sessies maken onderdeel uit van een terugkerende reeks van algemene opstellingsbijeenkomsten en ook thematische sessies: bijvoorbeeld over zelfliefde, relaties, moeder-dochterband, of het innemen van jouw plek in de wereld. Hou de evenementen goed in de gaten!

bottom of page