top of page
Beautiful Nature
kristaps-ungurs-dzzlxe67K74-unsplash.jpg

Healing Head Massage

Boek een ontspannende, helende of therapeutische massage. Voedend en verzorgend voor lichaam en geest: een regelmatige massage ondersteunt je immuunsysteem, ontspant je spieren en kalmeert de drukke 'monkey mind'.

 

Wil je graag een afspraak inplannen, maar komt de beschikbaarheid van onze behandelaars niet overeen met jouw agenda? Mail hello@ebbflowstudio.nl,  bel of sms/whatsapp (+316 105 796 72) om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Image by Angélica Echeverry

met Daria Nerush

Dit is een zachte helende massage die kan helpen om een ​​gevoel van kalmte te geven en stress, angst en depressie te verlichten. Deze massage wordt liggend gedaan en richt zich op de schouders en nek, bovenarmen, gezicht en hoofdhuid.

 

Hoofdmassages helpen de zenuwen en bloedvaten onder je hoofdhuid te stimuleren. Het kalmeert ook de spierspanning rond het hoofd. Het kan migraine of hoofdpijn verlichten, de bloeddruk verlagen en de bloedsomloop naar uw hoofd en nek verbeteren. Je kunt zelf kiezen of je wel of geen olie wilt laten gebruiken bij de massage.

Prijs

75 minuten: €85,-

Healing Head Massage
Meet your Practitioner
Daria

Daria Nerush

bottom of page