top of page
Image by Abed Ismail

New Moon Circle

Because mirrored in your reflection, I see my own radiance and resilience. Mirrored in your reflection, I remember who I am - and who we all are.

Wat gebeurt er tijdens een maancirkel?

Elke cirkel zal anders zijn, maar je kunt een overzicht verwachten van de huidige astrologie en hoe dit in ons eigen leven kan worden weerspiegeld, naast een wisselende combinatie van meditatie, visualisatie, embodiment practices, journaling & sharing.

Praktische informatie

  • Locatie: Online via Zoom

  • Cirkelbegeleider: Rebecca Mourits

  • Taal: Nederlands of Engels, afhankelijk van de aanmeldingen

Het houden van cirkels is een eeuwenoud gebruik waarin mensen samenkomen om zich (opnieuw) te verbinden. Met onszelf en elkaar; met de planeet en de kosmos.

 

We cirkelen om het leven te vieren en van elkaar te leren. Om onze verhalen, onze dromen en ons verdriet te delen. We komen samen om heling te vinden in herkenning; en om de harmonie in onszelf te herstellen, zodat deze kan uitstralen naar de rest van de wereld.

 

Deze bijeenkomsten bieden een anker om onszelf (en elkaar) te staande te houden in de prachtige & uitdagende chaos van het leven. We cirkelen rond elke nieuwe maan om naar binnen te keren, diep te luisteren, en met meer helderheid en aanwezigheid naar buiten te komen terwijl we onze intentie(s) voor de volgende maancyclus zetten.

 

Laten we ruimte creëren voor elkaars ontvouwen, tijdens al onze cycli en seizoenen.

En laten we elkaar eraan blijven herinneren…

 

We all ebb and flow. Together, we rise.

bottom of page