top of page
Beautiful Nature
kristaps-ungurs-dzzlxe67K74-unsplash.jpg

Zwangerschapsmassages

Boek een ontspannende, helende of therapeutische massage. Voedend en verzorgend voor lichaam en geest: een regelmatige massage ondersteunt je immuunsysteem, ontspant je spieren en kalmeert de drukke 'monkey mind'.

 

Wil je graag een afspraak inplannen, maar komt de beschikbaarheid van onze behandelaars niet overeen met jouw agenda? Mail hello@ebbflowstudio.nl,  bel of sms/whatsapp (+316 105 796 72) om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

domo-jIXgHRJEidc-unsplash.jpg

met Bianca Dekker of Loekie Blaisse

Een zwangerschap is een bijzondere tijd en tegelijkertijd een grote belasting voor je lijf. Het ontvangen van een massage is dan ook geen overbodige luxe. Een zwangerschapsmassage geeft je de ruimte om je aandacht even naar binnen te richten en het kindje in je buik heel bewust te ervaren. Doordat jullie als moeder en kind zowel fysiek als energetisch zo nauw met elkaar verbonden zijn, kan je kindje jouw spanning èn ontspanning heel goed meevoelen. Je trakteert je kindje dus op een heerlijk rustmoment samen met jou. Geniet tijdens deze zwangerschapsmassage van de liefdevolle benadering en ervaar de ontspannen uitwerking.

 

Voordelen van een zwangerschapsmassage:

 

  • Vermindert rugklachten

  • Verbetert slaap

  • Werkt vochtafdrijvend

  • Zorgt voor een betere doorbloeding

  • Ontspant lichaam en geest

Prijs

75 minuten: €85,-

Zwangerschapsmassage
brooke-cagle-tEwQTofY6cc-unsplash.jpg
Lomi Lomi Hapai Massage

met Loekie Blaisse

Lomi Lomi Hapai is een zwangerschapsmassage die voortkomt uit Hawaiiaanse traditie. Het is een liefdevolle massage die je als moeder samen met je ongeboren kindje(s) kunt ondergaan. Vloeiende, ritmische golfbewegingen bestrijken het gehele lijf van de moeder in een liefdevolle cocon.

 

De hoeveelheid olie en het zachte gebruik van de onderarmen van de masseur maken dit een hele omvattende massage waarin jij met je kindje(s) mag rusten in een warm bad terwijl je spieren doeltreffend onder handen worden genomen. Het is een ontspannende massage voor het hele lijf.

 

Tijdens de Lomi Lomi Hapai lig je zo comfortabel mogelijk in zijligging op de massagetafel, ondersteunt door kussens. Er wordt veel olie bij gebruikt, dus zwart ondergoed (en een zwart topje) dragen is een goede keuze om olievlekken na afloop te voorkomen.

 

Prijs
75 minuten: €85,-

Meet your Practitioner
Bi.jpeg

Bianca Dekker

Loekie.jpg

Loekie Blaisse

bottom of page