top of page
Beautiful Nature
nicole-geri-usTHGOdvQjU-unsplash.jpg

Energetische Therapie

Energie kan stagneren in het lichaam na lichamelijk letsel of emotionele pijn. Deze energetische blokkades kunnen op den duur allerlei kwaaltjes veroorzaken. Energetische therapie heeft tot doel deze blokkades op te heffen en de doorstroming van energie te bevorderen. Het verbeteren van de energiestroom in en rond het lichaam kan ontspanning mogelijk maken, pijn verminderen en fysieke, mentale en emotionele genezing stimuleren.

 

Wil je graag een afspraak inplannen, maar komt de beschikbaarheid van onze behandelaars niet overeen met jouw agenda? Mail hello@ebbflowstudio.nl,  bel of sms/whatsapp (+316 105 796 72) om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

aaron-blanco-tejedor-270469-unsplash.jpg

met Soeria van den Wijngaard, Daria Nerush of Rebecca Mourits

Reiki is een energetische en volledig aangeklede zachte aanrakingstherapie die de zelfgenezende eigenschappen van je wezen ondersteunt. Reiki betekent letterlijk: 'spiritueel geleide levensenergie'. De hands-on behandeling kan worden ervaren als warmte, kou of straling die door het lichaam stroomt. Reiki behandelt de hele persoon inclusief lichaam, emoties, geest en ziel. De ervaring zelf is heel persoonlijk en kan elke keer anders zijn. Men kan een diep gevoel van vrede ervaren, sterke emoties ervaren, inzichten krijgen of in een diep helende slaap vallen

Prijs

Sessie van 60 minuten: €70,-

4x sessie van 60 minuten: €260,-

Sessie van 90 minuten: €95,-

Reiki
milada-vigerova-45368-unsplash.jpg

Met behulp van een mix van hands-on healing, en energetische oefeningen sust Rebecca zachtjes je zenuwstelsel zodat het zich veilig genoeg voelt om diep te ontspannen, en nodigt ze universele levensenergie uit om je aangeboren vermogen tot harmonie en herstel te ondersteunen.

 

En misschien nog wel belangrijker: je neemt samen de tijd om te onderzoeken wat je zelf kunt doen om beter in balans te blijven. Je energielichaam is immers diep verweven met het fysieke, mentale en emotionele; dagelijks beïnvloed door je eigen gevoelens, gedachten, gewoontes, handelingen en omgeving.

 

Herinner je de diepere verbinding met jezelf en je lijf, en vertrek met het inzicht en de praktische tools die nodig zijn om transformatie en integratie ook na de sessie  voort te laten duren.

 

Prijs

Sessie van 90 minuten: €95,-

Intuitive Energy Healing

with Rebecca Mourits

Meet your Guides
Daria

Daria Nerush

Rebecca Mourits.jpg

Rebecca Mourits

Soeria van den Wijngaard.png

Soeria van den Wijngaard

bottom of page