top of page
Beautiful Nature
Image by Tianshu Liu

Shiatsu

Shiatsu, acupressuur of drukpuntmassage is een Japanse vorm van manuele therapie gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit systeem is gebaseerd op het idee dat fysieke en emotionele onbalans het resultaat is van een onbalans in de natuurlijke stroom van levensenergie.

 

Wil je graag een afspraak inplannen, maar komt de beschikbaarheid van onze behandelaars niet overeen met jouw agenda? Mail hello@ebbflowstudio.nl,  bel of sms/whatsapp (+316 105 796 72) om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Shiatsu massage
Pressure Point Massage

Bas Ackermann

Shiatsu is een Japanse vorm van manuele therapie gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde. Binnen dit systeem zijn fysieke en emotionele stoornissen het resultaat van een onbalans in de natuurlijke stroom van vitale energie. Shiatsu heeft tot doel dit evenwicht te herstellen en je energie vrij te laten stromen. Technieken omvatten massage met vingers, duimen, voeten en handpalmen, ondersteund strekken en vasthouden, en druk uitoefenen op specifieke punten en belangrijke kanalen van het lichaam. Shiatsu laat je spieren ontspannen, helpt bij de ontgifting van je lichaam, verbetert de bloedsomloop en vermindert stress. ​

 

Prijs

60 minuten: €70,-

75 minuten: €85,-

90 minuten: €95,-

Voordeelkaarten*

4 sessies van 60 minuten: €260,-

4 sessies van 75 minuten: €320,-

4 sessies van 90 minuten: €360,- 

*Voordeel €5 per sessie | 6 maanden geldig

 

Nieuw in de studio Duo massage/Shared Session 2x45 minuten 

Introductie aanbod €99 ipv €110.

Een speciale ontspannende date, waar je samen geniet van de verstilling en de stress weg ebt. Een fijne ervaring om te delen met een ander.

Terwijl de één een massage ontvangt, geniet de ander van een ontspannen moment in de huiskamer van de studio. Als de yoga ruimte vrij is er tevens een mogelijkheid om je matje uit rollen voor een eigen practice. Of ga lekker liggen op een bolster met een dekentje over je heen.

Inclusief kopje thee en yogamat.. 

Meet your Practitioner
BasAckerman2.png

Bas Ackermann

bottom of page