Cliffs and Ocean

Ebb & Flow

Deep Joy & Holistic Health | Conscious living

Yoga | Pilates | Massages | Acupunctuur | Workshops & Events

 

WELKOM

Bij Ebb & Flow Studio: yogastudio, veilige haven, creative playground, mind-bending & heart-opening wisdom lab waar jij de essentie van wie je bent kunt verkennen en verbreden. Op onze eigen manier bieden we een plek voor ontdekking, inside & out.

Onze fysieke locatie is gelegen in de Binckhorst op het Maanplein. Bij puur toeval (of...?), past deze naam perfect bij onze filosofie: we geloven dat wij als mensen floreren wanneer we goed luisteren naar onze cycli, onze wisselende seizoenen, en die van de natuur.

 

We bieden dagelijkse lessen (yoga, pilates, dans, meditatie), self-care behandelingen (zoals massages, acupunctuur, Shiatsu en energiewerk), en bijzondere workshops & events. Denk aan: embodiment en spiritualiteit, wetenschap en duurzaamheid, kunst en filosofie.

Onze intentie is om ancient tools & nieuwe inzichten, practice & play samen te brengen; om bewustzijn van lichaam en geest, kennis en ervaring, spiritualiteit en ecologie te stimuleren; en om jou je thuis te laten voelen zodra je een voet binnen de deur zet. We werken samen met de de dromers en de doeners, changemakers en mensen met een visie.

 

En het feit dat jij ons hebt gevonden... vertelt ons dat je één van hen bent.

We kijken ernaar uit je (weer) te ontmoeten!

NIEUW IN DE STUDIO?

Creëer eerst een account, en ga dan voor het Introduction offer | 2 classes. Dit geeft je toegang tot twee lessen voor maar €15,-

 

Rooster

  Onze reguliere lessen bevatten onder andere Vinyasa, Yin, Yin Yang en Pilates. Tenzij specifiek vermeld, zijn alle lessen toegankelijk voor elk niveau. Ook als beginner ben je welkom! Onze docenten zijn allemaal met zorg uitgekozen op basis van hun expertise, ervaring, spirit en passie.

Wat bieden we aan?

Joy. Connection. Transformation. Inspiration. Love.

Linksom of rechtsom zijn dit de kwaliteiten die we samen met jou willen verkennen, belichamen en creëren. Ebb & Flow is bedoeld als een plek waar je thuis kunt komen met & in je lijf, hart en ziel. Voor mensen die graag dichter bij de natuur willen wonen, en dichter bij de natuur in zichzelf. Zelfs - of vooral - in de bruisende stad.

Hoe we dat doen? Scrol naar beneden om erachter te komen!

Image by Christiana Rivers
noemi-macavei-katocz-GAv6SVHKQiw-unsplas
Image by Boudhayan Bardhan

Living room

Exploring taste &

good company

Ons plant-based café heeft heerlijke zoete en hartige snacks, warme dranken, orakelkaarten om mee te spelen, en ruimte om contact te maken met je mede-yogi's.

 

Doe alsof je thuis bent ♥

Wisdom Lab

Vergroot je perceptie,
verbreed je horizon

Body, mind & soul food door middel van onze unieke workshops en evenementen. Van wetenschap tot filosofie, embodiment tot kunst, ecstatic dance tot maancirkels, klankbaden en optredens.

Holistische behandelingen

Leer te zorgen voor & lief te zijn

voor elk aspect van jezelf

Samen bieden onze ervaren behandelaren een breed scala aan massages, Traditionele Chinese geneeskunde (acupunctuur, cupping, tuina massage, kruiden), shiatsu, coaching en energiewerk.

Ebb&FLow-16.jpg

Wekelijkse lessen

Vinyasa | Yin | Pilates | Kundalini Yoga | Power Vinyasa | Yin Yang | Lunar Flow | & meer

bi-dh.png

Ebb & Flow Online 

Krijg toegang tot onze videotheek: een jaar lang voor €69,- waarvan tien euro naar een goed doel gaat. Dit jaar: Plastic Soup Foundation, die zich inzet voor schone wateren en een gezonde planeet.

 

Holistische behandelingen

Onze helende en ontspannende behandelingen variëren van massage en acupunctuur tot energiehelende praktijken. Ze zijn gebaseerd op zowel hedendaagse als oude kennis en technieken, bedoeld om uw geest nieuw leven in te blazen en het mentale, fysieke en spirituele welzijn te vergroten.

Massages

Indonesische Pidjit (Deep Tissue)

Ontspanningsmassage

Cranio sacrale ontspanning

Shiatsu-massage

Vanaf € 60, -

Acupunctuur

Wetenschap en kunst ontmoeten elkaar in traditionele Chinese geneeskunde. Uw behandeling op maat kan bestaan uit acupunctuur, cupping, tuina massage en/of geneeskrachtige kruiden.

 

Vanaf € 55, -

Shiatsu

Shiatsu, of drukpuntmassage, is een Japanse vorm van manuele therapie. Shiatsu verwijdert fysieke en energetische blokkades en balanceert jouw natuurlijke stroom van levensenergie.

Vanaf € 65, -

ale-romo-photography-CLiwQXx7kT8-unsplas
0299 copy copy.jpg
matheus-ferrero-yfmjalh1s6s-unsplash-1.j
 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

Wisdom Lab

We bieden workshops en evenementen die moed, creativiteit, nieuwsgierigheid, (ont) leren, deep joy en transformatie inspireren. Zoals W.B. Yeats zou zeggen: "There is a world filled with magic things out there, patiently waiting

for our senses to grow sharper."

 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Recent Blog Posts

Zo nu en dan laten we hier onze gedachten en verhalen achter. Lees je mee?

Wat zegt onze community over ons?

Cute Puppy

Britta

Voor mij komt bij Ebb & Flow alles samen wat ik belangrijk vind...een super fijne yoga les met personelijke aandacht voor mij. Veel afwisseling in het rooster en een goed maat aan rust en actie. En het liefdevol en sfeervol ingericht studie is de kers op de taart. Voor mij voelt het als een "place to be" Het gaat om verbinding en ik voel me heel welkom als Britta. Fijne gesprekken voor en na de les. Ik voel me blij als ik er naartoe ga en nog blijer als ik weer naar huis ga. Ik kijk er ook echt naar uit om de volgende les te volgen. Super fijne energie, magisch bijna. ❤❤❤🙏🙏🧘‍♀️

Image by Adam Jang
 

Vind ons op social media

 

Vragen, verhalen, feedback, love notes?

We horen ze graag. Laat een bericht achter!

  • facebook
  • instagram

Bedankt voor je inzending!