top of page

Hulp nodig bij het herstellen van COVID? Lees gauw verder!

Er is een grote groep mensen die een langzaam herstel ervaart na besmetting met COVID-19. Traditionele Chinese Geneeskunde biedt een holistische benadering die het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteunt en je helpt om terug te keren naar een staat van evenwicht en gezondheid.


Voor degenen die dit soort ondersteuning goed kunnen gebruiken: TCM beoefenaar Dr. Yat-Sen Nepomuceno biedt zijn diensten aan bij Ebb & Flow Studio. Hij heeft al meerdere mensen met succes behandeld die een lang en moeizaam herstelproces doormaakten.Lees verder voor het persoonlijke bericht van Yat-Sen over TCM COVID-behandeling!


---


Het lijkt erop dat de pandemie in sommige landen eindelijk wordt gedegradeerd tot endemisch, hoewel de meesten van ons nog steeds wantrouwend staan ​​tegenover het virus en de gevolgen ervan. Hoewel we nog veel moeten leren over de langdurigere impact, heeft de wetenschappelijke gemeenschap ook veel geleerd over het virus.


Velen van ons zijn zich bewust van de kenmerkende symptomen van COVID: verlies van smaak en geur (anosmie), pijn in het lichaam en vermoeidheid, en, in veel gevallen, depressie (van isolatie of anderszins) of een algemeen gevoel van somberheid. Deze symptomen kunnen lang na herstel van het virus aanhouden.


Sommige mensen hebben aanhoudende symptomen na een COVID-infectie, zoals vermoeidheid, pijn in het lichaam, een beklemmend gevoel op de borst en gebrek aan smaak en geur lang nadat ze hersteld zijn van het virus.


Maar... er is hulp!


Naast reuktraining, gezond eten en regelmatig rusten, kun je je wenden tot acupunctuur.


Acupunctuur wordt al duizenden jaren in China gebruikt en maakt gebruik van haardunne naaldjes die in energiepunten op meridianen (energetische kanalen) in het lichaam worden ingebracht. Het brengt alles wat uit balans is in evenwicht en stimuleert het immuunsysteem.


Oude TCM (Traditional Chinese Medicine) teksten behandelen al duizenden jaren patronen van longdisfunctie. De long qi (energie) is verantwoordelijk voor het stimuleren van het immuunsysteem of Wei Qi. Wanneer het aangetast wordt, kunnen virale (verkoudheids)symptomen rillingen, koorts, keelpijn, loopneus, hoofdpijn, enz. veroorzaken. Acupunctuur, soms in combinatie met natuurlijke Chinese kruidengeneeskunde, helpt de ziekteverwekker vrij te maken, de longen te versterken en het immuunsysteem te ondersteunen.


Als je last hebt van post-COVID klachten, kan acupunctuur je een natuurlijke manier van behandelen bieden om de energetische balans in lichaam, geest en ziel te herstellen. Op deze manier helpt acupunctuur het lichaam sneller te herstellen.Kommentare


Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page