top of page

Holistische Behandelingen

Ons aanbod is gericht op het ondersteunen van jouw fysieke, mentale en spirituele welzijn, om harmonie en balans in je systeem te ondersteunen. De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd zodat de studio voor iedereen een ondersteunende en veilige omgeving is.


Wil je meer informatie of ben je klaar om een afspraak te maken? Bel, whatsapp of e-mail ons, dan neemt de studio contact met je op:

Massage
hadis-safari-KoT8SS_mpmQ-unsplash.jpg

met Bianca Dekker, Josef Rebbe, Liselore Raan, Bas Ackermann & Loekie Blaisse

Kies uit: Ontspanningsmassage | Duo Ontspanningsmassage | Deep Tissue Massage | Pidjit Massage (Indonesian Deep Tissue) | Prenatal Massage | Holistische Ontspanningsmassage

0299 copy copy.jpg

met Yat-Sen X. Nepomuceno

Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) omvat een breed scala aan geneeskundige praktijken die gemeenschappelijke concepten delen en in China zijn ontwikkeld. Ze zijn gebaseerd op een traditie van meer dan 2000 jaar, waaronder verschillende vormen van kruidengeneeskunde, acupunctuur, cupping, massage (tui na), lichaamsbeweging (qigong) en dieettherapie.

Aangesloten bij de N.B.C.G.Yi (Nederlandse Beroepsvereniging Chinese Geneeswijzen "Yi") & RBCZ

Heb je een aanvullende verzekering? Voor je acupunctuursessie kun je waarschijnlijk een deel van de investering terugkrijgen. Vraag dit na bij jouw verzekering met behulp van de volgende codes:


AGB-code studio: 98104309
AGB-code X.P. Nepomuceno: 90107173

Traditionele Chinese Geneeskunde
Shiatsu
matheus-ferrero-159633-unsplash.jpg

met Josef Rebbe & Bas Ackermann

Shiatsu is een Japanse vorm van manuele therapie gebaseerd op traditionele Chinese geneeskunde. Binnen dit systeem zijn fysieke en emotionele stoornissen het resultaat van een onbalans in de natuurlijke stroom van vitale energie. Shiatsu heeft tot doel dit evenwicht te herstellen en je energie vrij te laten stromen. Technieken omvatten massage met vingers, duimen, voeten en handpalmen, ondersteund strekken en vasthouden, en druk uitoefenen op specifieke punten en belangrijke kanalen van het lichaam. Shiatsu laat je spieren ontspannen, helpt bij de ontgifting van je lichaam, verbetert de bloedsomloop en vermindert stress. ​

I was feeling some Halloween spirit in studio today after I found some of my old wax trans

met Leonie Slond

Craniosacraal Therapie

Energie kan stagneren in het lichaam na lichamelijk letsel of emotionele pijn. Op den duur kunnen deze energetische blokkades allerlei kwalen veroorzaken. Cranial Sacraal Therapie heeft als doel deze blokkades op te heffen en de energiestroom te bevorderen. Het verbeteren van de energiestroom in en rond het lichaam kan ontspanning mogelijk maken, pijn verminderen en fysieke, mentale en emotionele genezing stimuleren.

Energiewerk

met Rebecca Mourits & Soeria van den Wijngaard

Soms zijn weten-dat en praten-over niet genoeg. Fysieke, mentale, emotionele en energetische blokkades verschillen niet zoveel van elkaar als we denken, en kunnen na verloop van tijd allerlei kwaaltjes veroorzaken. Energiewerk heeft tot doel deze blokkades op te heffen en de energiestroom te helpen. Deze energetische healing sessies gaan voorbij de oppervlaktelagen rechtstreeks naar het 'subtiele lichaam': je energielichaam. Ze bieden begeleiding en ondersteuning voor iedereen die zich overweldigd, overprikkeld, onderprikkeld, verward, depressief of rusteloos voelt - en op zoek is naar meer rust, helderheid, energie, diepe vreugde en een diepere verbinding met de kern van wie je bent.

aaron-blanco-tejedor-270469-unsplash.jpg

met Kaja Kusnirova | behandelt alleen vrouwen

Thai Yoga Massage

Thai Yoga Massage is een uitgebalanceerde mix van fysieke, energetische en spirituele genezingstechnieken. Het bestaat uit een combinatie van het toepassen van zowel brede als gerichte acupressuur, het vinden en oplossen van blokkades, het stimuleren van energielijnen en het openen en versterken van het lichaam met yoga-achtige stretches.

_DSC2837-2.jpg
Familieopstellingen

met Natasja Aussems

Tijdens een opstelling zetten we het familiesysteem van de vraagsteller neer. Veel blokkades die we in ons leven ervaren, vinden hun oorsprong in generaties of situaties die voor ons plaatsvonden. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorsprong van je uitdagingen en zetten we vanuit jouw eigen kracht stappen naar de oplossing.


 

liana-mikah-J5DIOISkDko-unsplash.jpg
bottom of page